Asiantuntijapalvelut

Korttikoulutusten lisäksi järjestämme asiantuntijapalveluita erityisopettamisessa, hankkeiden suunnittelussa sekä yritysten rekrykoulutuksissa. Voit tältä sivulta lukea tarkemmin asiantuntijapalveluistamme.

Erityisopettaminen Kuhmossa

4U:n Kaija Malisella on laaja-alainen osaaminen ja kokemus erityisopettamisesta peruskoulun sekä toisen asteen koulutuksen nivelvaiheessa oleville oppilaille. Erityisopettamisessa hänellä on pätevyydet viittomakielenopettajana toimimiseen sekä lukemisen ja matemaattisten oppimisvaikeuksien testaamiseen.

Apua hankkeiden suunnitteluun

Erityisopettamisen lisäksi Kaija toimii hankeosaajana, jossa hänen tehtävänään on auttaa hankkeiden järjestämisessä yrityksiä ja yhteisöjä suunnitelmien ensimmäisistä askelista alkaen. Olemme valmiita palvelemaan sinua visiosi toteuttamisessa.

Kaija Malinen

Rekry- ja yrityskoulutukset

Veijo Malinen on ammatillinen erityisopettaja ja hänellä on teknologiajohtamisen ylempi amk-tutkinto. Hän toteuttaa yrityksille räätälöityjä henkilöstökoulutuksia esimerkiksi märkätila-asennukseen kuin myös rekrykoulutuksia uudelle henkilöstölle.

Märkätila-asentajan henkilösertifikaatit ja valvonta

Koulutusten ohella 4U Koulutuspalvelutuotteet Maliset Oy on valmis palvelemaan sinua rakennustyömaiden sekä märkätila-asennusten valvonnassa, rakennuspiirustusten laatimisessa kuin myös viranomaislupien käsittelyssä.

Veijo Malinen